Shorted.



Nu ere klippt licksom.

Sjuktsjuktsjukt skönt, helt underbart.
Tack till Ida.
 Fast luggen är kvar men den är lite mongo men jag älskar min snagg, älskarälskarälskar.

Eftersom min tunnel försvann på fyllan också så fick jag ha ett horn där, hatare. ushush.
Repet igår var nice.

Ikväll börjar ridningen igen, så jäkla kul, saknat det som fan men jag kommer att frysa ihjäl, så kom på min begravning.

FF på Zinken.

 

Så jäkla coolt att jag sett bandet live, så jäkla ballt & så jävla mäktigt.
Sommaren 08 på Zinken. Kent Live.
Längst fram till vänster står jag & Pär, inte för att vi syns, vi är bara 4 stycken av alla dom tusen armar som viftade i luften den kvällen.


Shame on you

Hat och hat och hat men var gör du av din kärlek?

Jag hatar min mage, den är sjukt läbbig, alltså inte till utseendet, inte denna gång.
Min magsäck krampar då & då, speciellt när jag har varit väldigt hungrig en längre tid och sen efter att jag käkat, då gör den ont, då gör den uppror och det enda som hjälper är om jag lägger mig raklång på golvet vilket jag inte alls har någon jävla lust till :). Alltså får den göra ont och jag får ta det.

Igår, söndag var så jäkla fail.. Lördag var också fail, jag drack på tok för mycket och tappade kontrollen helt, rätt åt mig att jag mådde så skit på söndagen. Hjärnan var sprängd i tusen bitar, plockade upp lite bitar då och då varefter dagen gick, halkade runt likt en zombie och mådde bara förjävligt, fortfarande med akoholen kvar i kroppen.
När jag vaknade imorse kände jag bara shit, skit och jävla luderpung.
Det var först efter lunch som baksmällan började släppa, tur att vi bara har så gott som form på måndagar.

Hatar att det var i lördags också som jag träffade Martins polare från hans klass för första gången, och att jag växlade saliv med en av dem, snacka om att man skäms lite.


Still depressing. -

Jag hatar släkt, hatar att behöva umgås med människor just för att man bara har blodsband.
Man ska älska sin släkt.
Följa sin släkt från vagga till grav. Bullshit.

Jag slutade kanske att gilla den finska sidan av min släkt när jag var runt 8-9 år, jag menar, jag kände mig bara obekväm med finskan, jag fattade men kunde inte svara så därför blev alla samtal vi hade korta och koncista för ja, jag skäms över att jag är så dålig på finska och därför har jag aldrig riktigt lärt känna min farfar och farmor, jag skäms för mycket för att kunna föra ett samtal, både på svenska eller finska.

Dessutom är alla extremt tråkiga; skämten är torra, stelheten uppe på hundra och dom vanligaste samtalsämnena brukar handla om jobb, blommor och hur det går för Helena.
Jag träffar min faster och hennes familj, min famor och farfar och min farbror max 4 gånger om året och alla gånger man åker ner är det bara en ren tristess, ett töcken där man går promenader, fikar, äter middag och fikar lite till. Hemskt. Det är ett idogt jobb att inte vara ensam.



Eltectro.

Sitter hemma & väntar på att Ida ska dyka upp, hon ska låna mina ridgrejer för att hon ska rida islänning imorgon, så jäkla avis e man. -.-

Såg i DN idag: Mordvåg mot Iraks homosexuella.
Nepp, skulle inte vara så kul att befinna sig i det landet nu alltså.
Fyfan, stackars människor.

- 18-års skiva nästa fredag i flempan.
- "socialisering" med Martin ikväll..
- träffa nackademins 1:a elit imorgon.. För att jag har loovat det, sanningen är att jag helst bara vill kröka igen med Johan, mitt mål i livet just nu.
- möjligen träffa även Kajsa ikväll, sjukt nice.


Borde städa rummet, ser helt bombastiskt ut.
Var dessutom och fixade synundersökningen så nu e de bara o skicka in papprena och snart har jag övningskörnings tillstånd :D.

So bored.

SJukt tråkigt.
Dumma 3-timmars kurs. Ja Herreguud.


It`s good for me.

Älskar soundtracket till Ika i Rutan.

Jag är riktigt dålig på att uppdatera, kan möjligtvis bero på att jag kanske är inne på datan varannan dag & glömmer bort att skriva, men eftersom ingen läser så gör ju inte det så mycket direkt *ironisk smiley*.

Sjukt sugen på att pierca mig. 
Tungan. Höfterna & Näsvingen
         

Lite random bilder från Google & hoppas gud att ingen blir upprörd för en illegal handling mot uppehovsrätten.
Har börjat tröttna lite smått på mina töjningar men det är inte ju inte direkt att jag hatar dem (inte än iaf) men som vissa folk kanske sett har jag ju bytt ut min 18 till en 15 & den sitter faktiskt där, lossnar inte eller ngt.
Så nu har jag 15 i båda, en tunnel och en plugg som jag målat svart.

Har börjat få lite småfrossa också, inte kul alls, pallar verkligen inte bli sjuk; har ju just återhämtat mig från förr förra helgen som bestod av näsdukar x100.

Idag blir det även dendär handledar kursen på trafikskolan, sjukt opepp, känner bara hur en massa inluensa bakterier leker i kroppen och letar efter det perfekta stället att angripa. Så jäkla onice.



Dricka te & hålla käften.

The night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
But I, I am falling
And if I let myself go, I'm the only one to blame





Planerade att ha en riktigt mysig kväll: återstående avsnitten av Prison Break, varma mackor och te i stora muggar. Illa då att vårt hus förvandlades till en ungdomsgård samma kväll. Moppar på rad och ett gäng 94:or som står och glor runt en såg som sprutar eld och gnistor.
Well, käkar snabbt, sätter mig vid datorn och efter två minuter knackar det på dörren, går och öppnar och då är det Helsing som bara hade vägarna förbi, alla moppar bränner iväg och nu äntligen är det bara jag, mamma och pappa hemma.
Snacka om att det känns skumt när det verkar som om min brorsa har skaffat sig ett socialt liv och att det nu istället är jag som sitter hemma om kvällarna, eller jag har väl aldrig varit sådär übersocial men nu känns det.

Stod och skrek till 800 grader och Du ska va president i vardagsrummet igår tillsammans med Ida & Klara, det var nice, en aning fånigt men egentligen bara sjukt jävla nice. 
Satt i uterummet med tända ljus; käka kladdkaka, rökte cigariller, drack läbbig cognac och hade det allmänt chill, födelsedags fest för Ida licksom, light.

Stack till stan på eftermiddagen tillsammans med Ida & Vicke, tjackade nya ringar och nya fina skor att ha i höst (ja, jan börjar tröttna på att ha kängor varenda dag & hatar att glidda omkring i mina slitna skate-converse), riktigt nice men åh, hatar att spara pengar, förjävla svårt, hittar 1000 olika fina saker men nepp, spara, spara, spara.

Mannen under trappan snart på 1:an kl. 21.15, läbbiga faschinerande grejer.


Hyllning.

                                                                                                                                                                                                            


Kom på hur jag ska göra med min hund, har ju funderat på att spara ihop till en Sheltie eller en Shar Pei (en sån med massvis av rynkor) som första egna hund, för hund det är någonting jag måste ha för att kunna andas ordentligt. 

Då skulle jag isf namnge min vovve som Pimme, som en hyllning till Joakim Thåström.
Jag har lyssnat på Thåström i ungefär 3 år nu och det är fan samma rysningar då som nu, det är någonting i hans musik som bara fastnar i mig, jag kan ärligt erkänna att jag faktiskt inte skulle kunna leva utan Thåströms musik.
Jag är så tacksam för att jag genast blev så jävligt förtjust i dendär gamla gubben och allt han gjort genom åren. 
Tack för det.  


Dissarn.

                                 


Hatar mitt konstiga tanke sätt, igår skrev jag ett rätt så långt inlägg, sen klickade jag ner rutan och glömde bort att jag skrivit något alls varefter jag stängde ner datorn & gick och la mig, det var först imorse som jag kom ihåg att jag ens skrivit någonting, så jävla klantigt.

Det är alltså fredag kväll och jag sitter och slösar bort min ungdom, men det är fine för mig, jag trivs.
Dessutom mår jag inte sådär hundra heller så faktiskt skönt med en hemmakväll.
Funderar kanske på att bara dra ut imorgon, typ skita i allt och bara dra in till stan och göra ingenting, en impuls idè. Sover ensam hemma imorgon natt så Ida kommer såklart och gör mig sällskap, och hon skulle spendera pengar på en tårta som vi ska tjocka i, NICE.

Vet inte vart denhär dagen tog vägen.
Började 10.30 med Bild&Form, sen lunch+rökpaus i 20 minuter och sen Bild igen, slutade runt 13.45, APnice om det är ett sätt man kan uttrycka sig på, troligen inte.

Skulle egentligen umgåtts med Martin idag men ja, nu är klockan 19.15 & jag pallar inte dra mig dit, desutom ska ja upp typ nio imorgon också, förbannade stallstädning.
Men ja, träffa Linda, Cattis & Madde.

Led Zeppelin - Black Dog.

 

 






Bust me out.

Hatar att datan segar ihop sig -.-
Så jävla laaaaaaaamt. Hah, känner mig sjukt trött men ändå inte, och stolt.. Lite.
Träffa lillasyster i helgen :D För länge sen sist, vi borde egentligen bo ihop.. Eller sitta ihop om vi var siameser..
Lite absurt att det redan är torsdag imorrn, fast kan ju bero på att jag inte var i plugget i måndags, så att jag fick extra-helg.
Måste börja extrem spara pengar om jag ska ha råd till Åre, verkligen råpracka ihop alla pengar och samla i en burk. Jag kommer vara PANK det kommande halvåret -.- FIFAN. RÅPANK.

Den svarta hårfärgen börjar avta så guldgula stänk syns lite här och var, men jag gillare, de e finfint och jag älskar älskar älskar att ha kort hår, fast jag målar alltid ögonbrynen nuförtiden, funkar.

Tappat bort min grå tröja med huva & hög dragkedja så heja om någon sett den, den är numera efterlyst.

Nu måste jag slagga, Ciao.

Jackasspunkt.


Började 8 å tie idag rå, med drama hela förmiddagen, det var nice.
Vi skulle köra korta filmsnuttar som vi sen skulle spela upp för klassen.
Jag, Agnes, Linn, Zina & Andrea körde Jurassic Park, The Ring, Pirates, Jackass & Bruce Almighty.
Jackass
blev sjukt bra. Uppdraget var "the human stage dive" och gick ut på att jag skulle ligga platt på mage medans Andrea skulle falla på mig från en stol, väldigt våghalsigt.. Självklart skrek jag högt av smärta men det hörde ju till.

Sen svenska och sist matte, sjukt nice med så lite lektioner. Sen kom Marrrtin (uttalas med italiensk accent) och hälsade på lite snabbt eftersom vi skulle fixa dendär synundersökningen till att få övningsköra. Självklart hade jag glömt mina glasögon, pass och inte printat ut dom papper som behövdes så bai bai för mig, nästa gång absolut men du måste kunna identifiera dig, tyvääärrr.
Snabb lunch på donken, fixa present åt Klara och sen hem, käka pannkakor, glo idol, garva åt klartext och fajtas med Hugo (som äger mig så brutalt nuförtiden att jag nästan skäms över min egen svaghet).

Linda är sjuk i huvudet, hon ska skaffa fittpiercing och vill gärna diskutera det över sms.
Jexxie & Linnea e jätte gulliga människor.
Martin Helsing har en seriös, psykisk sjukdom som tvingar honom att åtminstone en gång i veckan spela utvecklingsstörd.

& sist så planerar jag, Martin, Jojo & Johan en resa till Åre på antingen jullovet eller sportlovet och det kommer bli så jävulskt nice att jag nästan antänder när jag tänker på det, så sjukt taggad.
Meterdjup, orörd snö, egen lägenhet, skidor i offpist, chillpilldill i en vecka, finns inga ord bara en känsla av att det kommer bli så jävulskt nice.


Socfall.

   


Martin & Vicke kom förbi igår och piggade upp mig i mitt miserabla tillstånd (precis som varenda jävla kotte i denna stad har jag också min förkylnings period).
"Helsing & Caisa goes fotomodeller".

Nu ska jag lätt glo Idol, käka kiwis och garva åt norrlänningar.


Nr. 2008

Jag har satt en varning stämpel på mig själv, jag har blivit en populär-musikare.
James Morrison, Pink, Gwen Stefani, Black Eyes Peas, jag stönar och sväljer.
Jag tar emot massproducerat som är skrivet av någon jävla pamp som sitter och häver på skrivbords stolen och smackar belåtet. Som Kissie uttrycker sig; Något att tänka på alltså.




Happy Hardcore

http://www.youtube.com/watch?v=LRG614sT-aA&feature=related

Jag kallar det Hatkärlek, för det är vad hela rave/techno/harcore/trance-grejen har blivit för mig iallafall.
Enligt mig och i min hjärna så har detta alltid haft beteckningen "fjortismusik" (& det är sant! Jag pallar fortfarande inte remixade baby-röster, kan inte fatta grejen), men jag älskar själva konceptet, saken att en ensam människa kan sitta vid en dator mitt i natten och skapa något som dunkar så brutalt och äntligen kan jag lyssna på Popcorn utan att skämmas.

Nr. 5008. To lead, not to read.

Tänkte att jag faktiskt borde berätta något om den nuvarande situation, den alldagliga, vardagliga vardagen med andra ord.
Det finns inte mycket att säga, maten är underbar i plugget, jag antar att jag aldrig kommer att få så välgjord, god mat gratis någon gång igen. Men det är ju ointressant, eller hur?

Har blivit smått beroeende av farmville (nejnejnejnej) och sims2 igen (jag älskar min kines-hemmafru).

Pappa glömde bort att han kokade korngröt, jag känner stanken av vidbränt ifrån köket, lämnar datorn och upptäcker att kastrullen har svämmat över så att grötrester trängs på spisen. Försöker ta bort kastrullen från plattan utan att bränna mig skinnflådd, sätter på fläkten och självklart börjar det där jäkla brandvarnaren att pipa hysteriskt och (återkommande) självklart så har jag ingen aning om hur man får tyst på den, så nu är köket fyllt med rök gröt-ångor och det stinker bränt i hela huset. Lyckat.


Nr. 1007




woeh, en bild på mig.
Inget woeh.
Im like totally druged n fucked up.
Nikotinbrist kallas det.
Ensam hemma lördag-söndag, får se vad som händer och med tanke på att jag är sur på de 2 personer som jag helst skulle vilja tillbringa natten med är allt bara skit.
Måst-e snnn-uu-s!
Jag tänkte på det igår, jag har ju rökt & snusat i två-tre år, förjävligt egentligen och jag förstår att jag egentligen borde lägga av, helt.

"im noot Bono!"

Ciao




Nr. 1008

Torsdag

Segare än segast, tröttare än tröttast.

Vaknade kvart i sju, gick upp kvart halv åtta, kom till skolan tio minuter försenad.
Supersonic Supersonic.
Så sjukt jävla trött och grinig med all rätt till det. Imorgon spelar Håkan Hellström på grönan, en artist som jag gärna skulle vilja se live, inte möjligt för mig eftersom jag har ett möte med Lelle på huset för att fixa en replokal åt oss. Fan.

 

 


Nr. sexton

Förstår inte riktigt varför rubriken spexar till sig själv på ett så tråkigt sätt.. ?
Ett nummer, finns det något dolt budskap i ett nummer?
SEX.

Har tankar ner lite mer Joy Division (japp, jag är omodern och olaglig, att tanka numera är precis som att röka nuförtiden, det är omodernt och du får sota för det i framtiden).
Men jag älskar det och blir så sjukt peppad på att lira själv tillsammans med Klara & Matilda (vi ska ju börja repa på huset! Frågan är bara när...)
Lite grejer som jag borde/måste göras:

-Ringa Lelle (har typ gjort det 5 gånger redan men ingen gång har han varit där och de har bett mig återkomma nästa dag och då har jag glömt bort det etc. etc... Tröttsamt)
-Trixa ut vad som har hänt med mp3:n, den funkade inte imorse.. Varför?`
-Börja spara mer pengar! (Eller någonting alls! Just nu sparar jag så gott som ingenting)
-Fixa några slags konsertbiljetter, sjukt länge sen man var på något.
-Övertala pappa om att ge mig hela mitt studiebidrag.
-Skärpa mig på mornarna och INTE somna om så fort jag stängt av alarmet (vilket resulterar att jag vaknar en halvtimma senare och skiter i att gå på första lektionen).

Sistnämda hände idag, jag är för dålig att komma upp på mornarna.

Har även tankat Prison Break 1:a säsongen, älskade de 2 första säsongerna sen så gick det självklart utför precis som det gör med all annan tv där samma sak återupprepar sig 100 gånger om.

Borde sova, men är törstig som ett djur. Dricka, läsa, sova, låter helt ok.

RSS 2.0