7 Månader <3


Igår var verymysigt.
Jag, Martin och Vicke firade att jag och Martin Helsing har varit tillsammans i 7 månader (<3)(fråga inte varför hon följde med, vi skulle egentligen shoppat jag och Vicke men så kändes det så taskigt att bara lämna henne sen efter så hon fick följa med).
Först köpte Martin ett par apsnygga jeans på Weekday och jag kirrade en underbart finfin halsduk, en sån som sitter ihop licks så att man bara drar den över huvudet två gånger.
Sen gick vi till Söderhallarna och käkade på Louis.
Världens godaste pasta med lax, räkor och hummersås, så jäkla gott för 150 spänn.




Sen tyckte vi att vi kunde gå på bio när vi ändå var där så Vicke bjöd mig på en biobiljett och vi gick och såg Up, helt ok film men höll på att garva ihjäl mig när jag hör Vicke sitta och snyfta under en liiite sorglig frekvens i filmen.



Efter det åkte vi hem och jag och Martin satt och tittade på Hulk innan vi gick och la oss, sen vaknade jag ungefär tusen gånger av att Martin hade trängt in mig mot väggen och att jag låg på en yta som ungefär var 1 dm i bredd.
Fredagskvällen var iallafall väldigt trevlig.


Woho




vgy wants me to come n join.

Fanfanfan. otur/tur ja vettefan.
Fick mejl från Värmdö gymn. om att de hade lediga platser på sitt estetiska, licks preciiis när jag bestämt mig för att stanna på hgy så skickar drömmen ett val, faaantare.

Espicaliote.

Fuck. Fuck. Fuck.
Allt bara rasar, skiten faller och hjärtat går i tusen bitar för att citera en viss låttext.
Svek som egentligen inte ens är något, jag är så jäkla löjlig.
Ingenting känns värt något längre. Ena halvan av kroppen är uttråkad och rastlös, den andra vill bara lägga sig ned och dö right now.

Fuck.Fuck.Fuck
Jag vill bara skrapa av mig all hud och sen bränna upp den, förutom att det skulle vara extremt äckligt att gå omkring utan hud och att jag skulle bli socialt utstött av samhället, inte min förlust.

Ska även dom kommande dagarna spendera pengar på hårfärg, sprit och mobilpengar. Kul att jag kommer att ha sprit men ingen att dricka den med. Får väl ringa alkisen och våldgästa hennes dyrbara parkbänkar-style-tid.


Do u really feel that way...?

          

Nackademin Norra VS Huddinge Gymnasium

Huddinge vinner stort, lätt.

Efter att ha snackat med vår studievägledare insåg jag att det inte fanns någon egentlig anledning för mig att byta skola. Jag trivs, estet salarna är stora och "riktiga" bildsalar om man jämför med Nackademin som hade 3 små rum som man lika gärna kunde förknippa med vanliga lektionssalar. Utbudet på individuella kurser, närheten till gympahall/simhall, att jag nu har kommit in i rutinen, kan hantera lärare.

Jag har altför mycket att förlora om jag byter.
Det perfekta vore ju förstås att bara flytta hela skolan några km norrut, höja statusgraden lite. Jag dör på stämpeln och fördomarna.

 


Fnka nhtr

Lite lycklig. Mitt första Vg på ett matteprov, snacka om att man är nöjd. & ett Vg på engelska provet, nöjd-som-fan.

Vaknade vid tjugo i 8 idag och jepp, är sjukt lat så sket i att ens gå på matten, stannade hemma en timme extra.
Så Engelska, foto & sist data. 3 lektioner och var ändå så jäkla trött på slutet, att sitta i ett nedsläckt rum med 20 lysande dataskärmar är inte nyttigt för hjärnan.

Imorgon blir nice eftersom vi ska gå på Moderna Museet och se på Dalis utställning, jäklarns trevligt.

Inte träffat luderdjuret sen i söndags och kommer förmodligen inte se honom heller förrän nästa vecka någon gång kanske, lite skönt men ändå rätt tomt.

 


27 FEB.

JagskaseKENTJagskaseKENT-- för 2:a gången.

Jag tog ur mina töjningar, funderar på att färga håret i en fylligt mörk/choklad brun färg, nu är luggen spretig somfan med slingor i alla färger.

Ont i magen, ångest.
Ridning om 1 timma.

& du och jag håller andan & håller händer i språnget.
"Mannen med den vita hatten" - Kent.

Angående min ångest:
Jag är taggad till 1000 vissa stunder att byta gymnasium, känns väldigt lamt att ha hamnat på Huddinge men min syn till Nackademin har ändrats, just nu känns Norra bara som ett surt, billigt, äckligt luder.
Jag vill flytta hela Hgy några km norrut, byta namn på skolan och så kan jag vara lycklig ända till studenten.

Hatar att sitta fast i Huddinge men har inte staken att ge mig ut och leta på nytt efter ett ställe.
Ångesten är obeskrivbar.



And she gave away the secret of her life.

Jag har en super beslutsångest, en riktigt jävlig en.
I fredags var jag i Solna och tittade på Nackademins gymnasium (inte det som Martin går på, absolut inte), och ja.. Hälften av hjärnan skriker JAAA, ta chansen och spring, fly! Den andra hälften biter på underläppen, vickar med foten och säger; men, men tänk om det är jääättedååligt där ute, det tar ju ändå rätt så lång tid att åka och sen får du gå tio minuter och jaaa, tänk om det inte alls är någe braa??

BESLUTSÅNGEST. Jag kan riktigt se de där två figurerna fajtas mot varanndra i en sorts mental brottning. Vem ska vinna licks?
Sen har jag ju grejen att om jag väljer att sluta Huddinge och börjar på Nackademin måste jag ha med mig skriftliga omdömen i de estetiska ämnena till Nackademin. Nice, och en ny klass på de. Jag både vill och vill inte.
Shit, shit shit.
Gud var jag önskar att allt bara hade löst sig från början.

Gården & Bajen

För att inte total svika min släkt känner jag mig illa tvungen att känna hjärta med djurgårn`.
Men klart att man har ett litet med Bajen licks, har man inte kört för Hammarby när man har tränat i 08 go-kart.

It's a good thing tears never show in the pouring rain

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine


Robyn at the Nobel Peace Prize in Oslo 2008.
Be Mine.




Hälften av tiden på helgen är lycka, den andra hälften är dråplig, smärtsam och existerar nästan inte.
Man ligger där och tanken flyger varje gång förbi; jag måste lägga av med dehär, är det värt dagen efter?
Är något värt det?

Skulle jag ha gjort något annorlunda? Skulle kvällen kunnat se annorlunda ut om jag inte hade tappat kontrollen vi just det ögonblicket, man ballar ur, jag gör det alltid.
Och sen efteråt måste jag skriva psykadeliska texter så att jag kan uttrycka min förvirring och ångest.

Men man lever ju bara en gång brukar det heta och varför skulle jag vara ett undantag.
Skulle något kunna stoppa mig?
Varför skulle jag låta något stoppa mig?

Allt är så typiskt.

Jag stannar hemma idag och tänker över mig själv, begravs i Robyn och letar reda på misstagen på nätet.
Kanske hade du ögonen på mig i lördags natt. En tjej i rosa page peruk och stor svart sjömanskavaj, satt nedhukad bakom en bil på gullmarsplan efter att ha filosofiserat med en höghusad 23-åring vid en busshållplats.
men helvete vad kul jag hade. 
Jag lärde mig grekiska, nobbade strul, var skälet till att en badrumsdörr pajade, blev pissförbannad på en dum brat och mådde sen skit på söndagen, det var nog värt det.   








English, Fitz or Percy

Självklart. Fitz.

 


Supersonic.



Är helt jäkla Oasis galning.

Noel Gallagher <3333333

It got to.

Jag är galen i The Kills Tape Song, seriöst, jag mår dåligt om jag inte har lyssnat på den minst 1 gång varje dag.
Beroeende framkallande.

Var på Ungdomsmotagn. idag, jag är jätte duktig & Klara knows it, tycker hon borde vara lite stolt över mig också. Jag är otroligt vuxen och seriös.

Egentligen har jag ett redovisnings arbete om Pink Floyd som jag ska snacka om på svenskan på fredag imorgon men herregud, nej, jag är dålig, jag har inte kommit någonvart & jag är sjukt lat.
Dessutom är inte jag inte ens säker på att jag kommer stanna på Huddinge, fick ett erbjudande om att komma och titta på Nackademin Norras lokaler och börja på deras estet-bild&form program.
Jag kan inte släppa den dåliga klangen som Huddinge ger mig, går inte, hjälper inte heller att betongklumpen ligger på andra sidan vägen om Kvarnbergsskolan. Jezuz. 

Iväg till stallet & riida, asnice. Kommer förmodligen få ponny igen, brukar vara så. Växla mellan Afrodite, Bozo, Tjafs & Alexa (<3). Men det är väl nice, fast det är typ tusen meter till marken varje gång jag sätter mig på en häst, läbbigt värre. 

Smöchs 

Come out come out wherever you are.

Jag blir sårad av Facebook.
Enligt ett test så kommer jag att rösta på Moderaterna vid nästa val, den va ju rolig.
Enligt facebook är jag också en riktig kåtbock, komplimang eller förolämpning? Och jag kommer att gifta mig vid 25 års ålder.

Jag borde sova, eller nej, inte sova, läsa. Läsa Lovely Bones som ska vara utläst om sisådär 2 veckor.
Har även en svenska-redovisning att förebereda, ett "tal" på 10 minuter som jag inte ens kommit på något ämne till. Känner att jag måste ägna hela veckan åt just dendär jävla redovisningen, helvete.
Måste även börja läsa Dårens Dotter som jag också har ungefär 2 veckor på mig att läsa ut.

(ur Fb-testet Är du feminist eller Mansgris?)

Du är en feministisk häxa av värsta slag!

Sådana som du brände man förr på bål. En man skulle hellre sitta i en bur med komodovaraner än att vistas i samma rum som du. Du har säkert aldrig rakat armhålorna och är för ful för att få k.. ! I händelse av att du är en man så är du enbart patetisk. Gör ett könstest!



Låter väldigt myyyyysigt.


Läggdags honey.

Borde vara, kanske.
Såg sista delen på Mannen under trappan idag, bara jag som följde den kortserien på svt? Bara jag som ens tittar på svt.. Ibland.. Mindre än jag egentligen borde..
Sjukt skumt vare iallafall.
Jonas Karlsson verkligen gör serien, så jäkla grymt bra gjort & jag älskarälskarälskar hennes hår.





H
elgen har varit rätt lam, & mysig.
I fredags var Martin & jag i Flempan på 18-års skiva för att Zena i min klass fyllt, det var lite nice, väldigt stolt att jag inte drack så förjävligt som helgen innan *wie*, patetisk men stolt.
Sov hos Martin, vaknade 12, käkade fiskgratäng, sen fick vi skjuts hem till mig eftersom vi hade bestämt att vi skulle på bio men jag skulle ju byta kläder och så.
Först kunde vi inte komma överens om vad vi skulle se, sen så var det krångel med om hur vi skulle hem eftersom bussarna från Heron slutar gå vid ungefär 0, skjuts? Sen så hade jag äntligen övertalat Martin om att vi kunde se Flickan som lekte med elden men den var ju fullbokad överallt, så det slutade med att vi fick skjutsen till centrum och hyrde tre filmer istället; Ghost Rider, Quantom (?) of Solace & Bedtime Stories.
Ghost Rider
 är ju inte direkt världens bästa, sen såg vi Benjamin Buttom eftersom varken Martin eller Mamma hade sett den (pappa tröttnade efter en halvtimma & gick och la sig) och sen började vi titta på Bond men både jag och Martin låg bara och halvblundade samtidigt som vi nästan hade en kapplöpning om vem som kunde hålla ögonen öppna längst.

Vaknade 12, kollade klart på Bond filmen, kollade filmen med Adam Sandler (inget jag rekommenderar om man inte gillar klyshiga filmer där barn bestämmer handlingen i en saga som blir verklighet), drog till Sörskogen och hämtade pizza, skruvade ihop min nya skrivbordsstol Torbjörn från Ikea, famlade i mörkret efter ved att elda med i spisen, tittade Nitro Circus.

Helgen har med andra ord varit mycket regn och mys.

 


RSS 2.0